FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Rreth Nesh

CHENXI OUTDOOR PRODUCTS, CORP.

Chenxi Outdoor Products, Corp.,është e përkushtuar të furnizojë klientët e saj me një produkt me precizion të cilësisë së lartë.Duke punuar drejtpërdrejt me prodhimin, Chenxi është në gjendje të sigurojë që çdo sasi të jetë në dispozicion me çmime të blerjes me shumicë.

Chenxi Outdoor Products, Corp., është themeluar në vitin 1999 dhe ndodhet në Ningbo, Kinë.Gjatë 20 viteve të fundit, Ningbo Chenxi është e përkushtuar t'i furnizojë klientët e saj me një produkt me precizion të cilësisë së lartë, të tilla si sqetullat e pushkëve, dylbi, rrathët e pikave, unazat e rrathëve të pushkëve, montimet taktike, furçat e pastrimit, pajisjet e pastrimit dhe pajisje të tjera optike të nivelit të lartë. instrumente dhe mallra sportive.Duke punuar drejtpërdrejt dhe ngushtë me klientët e huaj dhe prodhuesit cilësorë në Kinë, Ningbo Chenxi është në gjendje të përtërij dhe zhvillojë çdo produkt që lidhet me idetë e vogla të klientëve ose vizatimet e tyre me një cilësi të kontrolluar mirë dhe çmime të arsyeshme dhe konkurruese.

Të gjitha produktet e gjuetisë/qitjes Chenxi janë montuar nga profesionistë të nivelit të lartë.Për t'u siguruar më tej se të gjitha produktet janë të cilësisë më të lartë, këto produkte, të tilla si sqetullat e pushkëve, unazat e fushës, montimet taktike, etj... testohen në laborator ose në terren nga një ekip gjuetarësh ose gjuetarësh shumë të aftë, secili me përvojë dekadash.Ekipi Chenxi përbëhet nga ushtarakë në pension dhe forca të zbatimit të ligjit, armëbërës, makinistë dhe gjuajtës garash.Këta djem kanë përvojë të pasur në gjueti/qitje dhe testim.

Punoni së bashku me klientët tanë të çmuar, Chenxi ka prezantuar produktet tona cilësore në shumë tregje, si Japonia, Korea, Azia Juglindore, Zelanda e Re, Australia, Afrika e Jugut, Brazili, Argjentina, Kili, Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe MB dhe Bashkimi Evropian .Ne besojmë me vendosmëri se produktet tona mund të hyjnë gjithnjë e më shumë në tregje dhe të fitojnë gjithnjë e më shumë respekt dhe aksione në mbarë botën.

Faleminderit për interesimin tuaj nëProduktet e jashtme Chenxi, kemi besim se do të jeni plotësisht të kënaqur dhe plotësisht të kënaqur me produktin tonë.

Produkte me cilësi më të mirë

Çmimi më i lirë se papastërtia

Shërbimi pas shitjes VIP