FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

За нас

CHENXI OUTDOOR PRODUCTS, CORP.

Chenxi Outdoor Products, Corp.,е посветена на снабдување на своите клиенти со висококвалитетен прецизен производ.Работејќи директно со производството, Chenxi може да се осигура дека секое количество е достапно по цени за купување на големо.

Chenxi Outdoor Products, Corp., е основана во 1999 година и се наоѓа во Нингбо, Кина.Во текот на изминатите 20 години, Ningbo Chenxi е посветена да ги снабдува своите клиенти со висококвалитетен прецизен производ, како што се копчиња за пушки, двогледи, прстени за стрели за пушки, тактички држачи, четки за чистење, комплети за чистење и други врвни оптички уреди. инструменти и спортски производи.Работејќи директно и тесно со странските клиенти и производителите на квалитет во Кина, Ningbo Chenxi може да иновира и развива какви било производи поврзани врз основа на малите идеи на клиентите или нацрт цртежи со добро контролиран квалитет и разумни и конкурентни цени.

Сите производи за лов/стрелање Chenxi се составени од врвни професионалци.За дополнително да се осигураме дека сите производи се со највисок квалитет, овие производи, како што се копчиња за пушки, прстени за дострел, тактички држачи, особено... се лабораториски или теренски тестирани од тим од високо квалификувани ловци или стрелци, секој со децениско искуство.Тимот Ченкси се состои од пензионирани воени сили и органи за спроведување на законот, пиштолџии, машинисти и стрелец на натпревари.Овие момци имаат богато искуство во лов/стрелање и тестирање.

Работете заедно со нашите ценети клиенти, Chenxi ги претстави нашите квалитетни производи на многу пазари, како што се Јапонија, Кореја, Југоисточна Азија, Нов Зеланд, Австралија, Јужна Африка, Бразил, Аргентина, Чиле, САД, Канада и ОК и Европската унија .Цврсто веруваме дека нашите производи би можеле да навлезат се повеќе и повеќе на пазари и да стекнуваат сè повеќе почит и акции ширум светот.

Ви благодариме за интересот заChenxi надворешни производи, уверени сме дека ќе бидете целосно задоволни и целосно задоволни од нашиот производ.

Производи со најдобар квалитет

Цена поевтина од нечистотија

Служба по продажбата на ВИП