PENGIRIMAN GRATIS ING KABEH PRODUK BUSHNELL

LBS-222

Katrangan singkat:

Ukuran: 1,57 ″ x0.39 ″ x0.39
NW: 8g
Bahan: Gangsa
Spesifikasi: Laser bore luwih entheng CAL: 222REM


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Laser Bore Sighter

Laser bolong sing luwih cerah, uga diarani lampu bolongan, minangka piranti sing digunakake kanggo ndeleng bedhil ing target. Iki dudu kanggo nyawang tepat ing senapan, nanging supaya penembak cukup cedhak mula mung butuh koreksi cilik nalika ndeleng ing jarak tembak. Déwan penglihatan kasebut kalebu mandrel kanthi ukuran sing beda-beda sing cocog karo laras senapan. Mandrel njamin sinar laser sing niru dalan peluru.

Shooter nggunakake pandelengan laser minangka alat kanggo nyetel senapan anyar kanthi cepet lan akurat. Pemandangan sing nyuda nyuda jumlah wektu lan dhuwit sing digunakake ing kisaran kasebut kanthi nggawa lintasan peluru lan pola panemune saka ruang lingkup dadi kisaran relatif. Nindakake prosedur sing sistematis, tampilan laser kanthi gampang dipasang ing bedhil.

Kanthi metode manajemen modern, kemampuan ngembang kaya, proses pembuatan canggih, kontrol ketat, kualitas produk sing apik, layanan purna jual sing andal, perusahaan kami berkembang kanthi cepet taun-taun iki.

Keuntungan Kita:
1. kualitas dhuwur
2. Pemasok profesional
3. Jembar jembar
4. Kapasitas dhuwur
5. Harga Kompetitif lan pangiriman tepat waktu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK