PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

LBS-222

Pedaran pondok:

Ukuran: 1,57 ″ x0.39 ″ x0.39
NW: 8g
Bahan: Perunggu
Spésifikasi: Laser bore torek CAL: 222REM


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Laser Bore Sighter

Laser bore torek, ogé disebut lampu boléd, nyaéta alat anu biasa ditingali dina bedil dina target. Éta henteu dimaksadkeun pikeun langsung ningali dina bedil, tapi pikeun nembak tukang nembak cukup caket janten anjeunna ngan ukur koreksi minor nalika ningali dina jarak némbakan. Déwan penglihatan bolong kalebet mandrel kalayan ukuran anu bénten-bénten sareng laras bedil. Mandrel mastikeun sinar laser sinar meniru jalur tina pélor.

Shooter nganggo tempat wisata laser salaku alat pikeun gancang sareng akurat nyetél bedil énggal. Pandangan anu bore ngirangan jumlah waktos sareng artos anu dibébaskeun dina kisaran ku nyangking lintasan pelor sareng pola paningal tina wengkuan kana kisaran anu relatif. Saatos prosedur anu sistematis, panémbong laser bore gampang dilebetkeun kana rupa-rupa bedil.

Kalayan padika manajemén modéren, ngembangkeun kamekaran anu euyeub, prosés pembuatan anu maju, kontrol ketat, kualitas produk anu saé, dipercaya saatos penjualan, perusahaan kami berkembang pesat taun-taun ieu.

Kauntungan kami:
1. kualitas luhur
2. supplier Profesional
3. Jangkauan lega
4. kapasitas tinggi
5. Harga Kompetitif sareng pengiriman tepat waktu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami